CEL MAI BUN SUPLIMENT PENTRU MARIREA PENISULUI DISPONIBIL IN ROMANIA


Comenzi la

0332.413.451


Pilule pentru marirea semnificativa a penisului in lungime si in grosime, erectii tari si ejaculari abundente

DESPRE POTENTA BARBATILOR    -  ►REGULI DE BAZA PENTRU ERECTII PUTERNICE    -  ►BARBATII SI SPIRITUL COMPETITIEI    -  ►DESPRE INFERTILITATE LA BARBATI

Despre Infertilitate
La barbati

Infertilitatea masculina este cauzata de calitatea slaba a lichidului seminal si implicit si de lipsa spermatozoizilor. Avand in vedere ca acest lichid este secretat in permanenta, trebuie si eliminat, astfel incat este importanta frecventa contactelor sexuale atat pentru calitatea spermei cat si pentru cantitatea acesteia.


Majoritatea persoanelor devin constiente de aceasta problema atunci cand realizeaza ca nu reusesc sa conceapa un copil desi au intretinut contacte sexuale neprotejate pentru o perioada mai mare de timp.


Niste date statistice


Majoritatea persoanelor devin constiente de aceasta problema atunci cand realizeaza ca nu reusesc sa conceapa un copil desi au intretinut contacte sexuale neprotejate pentru o perioada mai mare de timp.In medie, cam in 51% dintre cuplurile ce se confrunta cu problema infertilitatii problema este de fapt la barbati. Un principal factor ce poate duce la scaderea cantitatii si calitatii spermei este stresul. O viata stresanta poate cauza aparitia unor astfel de probleme chiar si inainte de 40 de ani la unii barbati. Agitatia de la munca si grijile va pot afecta nu doar starea psihica ci si apetitul sexual si desi este demonstrat ca sexul poate inlatura stresul, nu multi aleg aceasta varianta

Pe langa bolile cronice ce pot duce la infertilitate, sunt si alti factori ce influenteaza acest lucru zilnic: consumul excesiv de alcool (poate duce la disfunctii erectile si scaderea calitatii spermei), tutunul (afecteaza atat fertilitatea cat si cantitatea spermei), kilogramele in plus ( obezitatea poate cauza dereglari hormonale ce afecteaza fertilitatea), consumul de droguri ( afecteaza atat calitatea cat si cantitatea spermei), anumite ocupatii (munca la birou si in fata calculatorului pot spori riscul de a ajunge la infertilitate) si stresul pe care l-am mentionat mai sus.


Problemele acestea nu trebuie sa fie ignorate


In cazul cuplurilor ce au contacte sexuale protejate, exista simptome ce pot aparea care va arata ca ceva nu este in regula. Desi nu sunt extrem de clare, micile schimbari pe care le puteti observa, nu trebuie ignorate.- Intre 20-30 ani, au loc intre 15-30 acte sexuale pe luna.


- Intre 30-40 ani, au loc intre 8-13 acte sexuale pe luna.


- Intre 40-50 ani, media scade la 4-8 acte sexuale pe luna.


- Dupa varsta de 60 ani, frecventa indicata de specialisti este de plus/minus 4 pe luna.


In cazul cuplurilor ce au contacte sexuale protejate, exista simptome ce pot aparea care va arata ca ceva nu este in regula. Desi nu sunt extrem de clare, micile schimbari pe care le puteti observa, nu trebuie ignorate.


Diverse cauze si factori


De exemplu, este posibil sa intampinati dificultati in timpul actelor sexuale, atat din punct de vedere al conditiei fizice cat si din punct de vedere al calitatii sau cantitatii sperme. Din aceasta cauza pot aparea frustrari sau chiar conflicte in cuplu. Este important sa discutati cu partenera daca simtiti ca ceva nu este in regula, sinceritatea va fi apreciata si veti putea sa gasiti impreuna o solutie.


De asemenea o schimbare a testiculelor ar putea fi un indice al eventualelor probleme de infertilitate - la fel ca si o modificare brusca a greutatii sau dereglarile hormonale. Pentru aceste probleme hormonale exista simptome usor de sesizat: testiculele mai moi, o productie slaba de testosteroni sau una prea mare, schimbari ale vocii, stari frecvente de stres, agitatie, nervozitate, insomnii, disfunctii sexuale, eventualele tulburari ale vederii.


In cazul problemelor de ejaculare (caci si acesta este un pas spre infertilitate) veti intampina probleme in mentinerea si mai apoi chiar in obtinerea unei erectii, veti experimenta orgasmul fara eliminarea lichidului seminal, reducerea cantitatii de lichid seminal.


Pe langa modificarile ce le aduce din punct de vedere fizic, infertilitatea afecteaza si psihicul unei persoane, orice barbat devenind in acest fel mai sensibil si mai vulnerabil.

Pentru asta exista tratamente ce au rolul de a imbunatati functiile sexuale la barbati, tratamente naturale ce nu afecteaza in nici un fel alte afectiuni pe care le-ai putea avea (diabet, obezitate), iar beneficiile sunt pe termen lung.


De ce s-a ajuns aici


S-a demonstrat ca unul dintre cei mai importanti factori ce duc la infertilitate este insa alimentatia nesanatoasa. Traind intr-o lume in care salatele sunt mult mai scumpe decat fast-food-urile, din ce in ce mai multi oameni (mai ales tineri) aleg aceasta varianta. Pe langa obezitate insa, grasimile pot duce in timp si la scaderea cantitatii si calitatii spermei iar mai apoi la infertilitate. Acesta este insa un aspect pe care putini il iau in considerare. Acelasi efect il au si dulciurile consumate in exces. Desi multi ar fi tentati sa dea vina doar pe factorii mentionati mai sus (alcool, tutun etc) si alimentele consumate zilnic joaca un rol foarte important.


Ce se recomanda


Pe langa tratamentul pe care il puteti lua pentru aceasta problema, se recomanda si partidele de sex cat mai dese.Consiliere telefonica la

0332.413.451


Andrei Raileanu - AGE 27 - ROMANIA

Dupa ani de cercetari in domeniul tatuajelor, suntem mandri sa iti oferim o formula unica- Profade. Ingredientele noastre sunt speciale si eficiente pentru disparitia progresiva a tatuajelor.

ACASA
DESPRE PROMEN
CUM FUNCTIONEAZA
MARTURII
COMANDA
CONTACT

Aceste suplimente NU se pot substitui unor medicamente. Constatarea efectelor acestor pastile se realizeaza intr-un orizont variabil de timp

De asemenea, aceste efecte variaza de la persoana la persoana, fiind in corelatie directa in special cu metabolismul fiecaruia

Protectia datelor personale © RAZMED PHARMA

Protectia Consumatorului

Web Design by SHEN MEDIA

Back to TOP