CEL MAI BUN SUPLIMENT PENTRU MARIREA PENISULUI DISPONIBIL IN ROMANIA


Comenzi la

0332.413.451


Pilule pentru marirea semnificativa a penisului in lungime si in grosime, erectii tari si ejaculari abundente

DESPRE POTENTA BARBATILOR    -  ►REGULI DE BAZA PENTRU ERECTII PUTERNICE    -  ►BARBATII SI SPIRITUL COMPETITIEI    -  ►DESPRE INFERTILITATE LA BARBATI

Barbatii si
Spiritul Competitiei

Nu stie nimeni exact de ce dar barbatilor li se implanteaza de mici in subconstient si comportament un simt al competitivitatii. Societatea ii vrea in permanenta alerti, ambitiosi, concentrari. Barbatul e sexul tare. Barbatul e stalpul casei. Barbatul trebuie sa livreze pentru familia lui. Barbatul trebuie sa aduca bani mai multi in casa. Barbatul trebuie sa protejeze cu dintii tot ce are. Barbatul e reprezentantul societatii patriarhale si trebuie sa se comporte ca atare.


Dar barbatul e si el om pana la urma. Orice om are slabiciuni si momentele sale de indoiala. Orice om are dileme si situatii in care este indecis. Orice om simte presiunea pe care o aplica cei din jur asupra modului in care trebuie sa actioneze. Se spune ca presiunea ajuta la crearea diamantelor. In acelasi timp, presiunea poate duce la dezechilibre si comportamente neasteptate.


Unde se simte presiunea


Unul din domeniile unde se simte presiunea cel mai acut e cel sexual. Masculul trebuie sa isi marcheze teritoriul. Masculul trebuie sa posede cele mai multe femele. Masculul trebuie sa alunge pe oricine ii pune in pericol pozitia de figura dominanta. Masculul trebuie sa tina cu dintii de tron si de sceptru

Baietii care se strang pe cand sunt adolescenti la o bere si incepe sa-si insire toate cuceririle. Cate fete au abordat, cate fete au sarutat si pipait. Cate femei le-au trecut prin pat. E ca o medalie de onoarea. Cantitatea femeilor care ti-au cazut prada e direct proportionala cu respectul pe care ti-l acorda prietenii tai, mai ales in aceasta perioada. De regula, multi din ei mint si infloresc realitatea, umfla numarul. Daca vrei sa fii zeu intre amicii tai, trebuie sa le demonstrezi ca esti cel mai talentat crai, un fel de Sburator, ca in mitul ala de l-ai invatat la scoala.


Instinctul sexual e fundamental


Instinctul sexual e un instinct de baza la om. Nevoia de sex e asemenea nevoii de alimentare sau nevoii de a respira. Instinctul sexual e la fel de natural ca cel al fricii.- De aceea, penisul e un organ vital pentru orice barbat.


- De aceea, penisul nu e niciodata perceput ca avand marimile care trebuie.


- Intre calitatea partidei de sex si dimensiunile penisului se pune de multe ori semnul egal.


- Filmele porno au o mare vina pentru faptul ca barbatii se simt complexati.


E o legatura stransa intre siguranta de sine, orgoliul unui barbat si marimea "prietenului" lui din pantaloni. Trebuie sa fie mai mult. Trebuie sa fie mai bine ca la celalalt. Trebuie fie mai mare. Intotdeauna toate trebuie sa fie la superlativ.


Ce remedii exista


Si astfel incepe goana dupa remedii, daca barbatul crede ca nu corespunde standardelor. De aceea exista o piata infloritoare a acestor remedii pentru ca s-a sesizat potentialul. S-a sesizat ca marimile nu sunt niciodata suficiente si satisfacatoare. Pentru orice nevoie se creeaza o oferta. E o lege economica simpla. Piata include de la alifii si unguente pentru marirea penisului pana la aparate care trebuie montate si care sunt construite ca sa traga de tesut si sa-l alungeasca, la fel, dupa un principiu fizionomic simplu: orice e supus la tractiune, tinde sa se dezvolte si sa-si mareasca forta.


Stiti cum se spune despre care isi masini de volum si consum mare ca au complexe legate de anumite organe? Sau cei care iau steroizi, isi distrug sanatatea si potenta, cad in depresie.


Asadar se creeaza un lant vicios si daca cade pacatul sa ai probleme din aceste doua directii, poti sa spui linistit ca te-a batut soarta. Nici in pat nu merge treaba si incep sa apara tensiuni in cadrul cuplului. Pentru un barbat, performantele sexuale sunt vitale. Ele fac parte din nucleul dur al masculinitatii si al orgoliului barbatesc. Sa mergi cu capul in pamant ca nu esti in stare nici macar sa iti satisfaci partenera e de nesuportat. Se naste o presiune psihologica care apasa greu. Devii din ce in ce mai nervos si iritat. Un sentiment de neputinta si de frustrare acuta incepe sa te stapaneasca.


Stim cu totii foarte bine ca barbatilor le place sa se laude si sa se autoadmire in legatura cu cat de "campioni" sunt ei intre asternuturi. De vina e natura lor competitiva si imposibilitatea de a concepe ca nu se pot mentine in varf. Sa fie cei mai buni in cat mai multe domenii posibile. Simt nevoia sa fie priviti si analizati cu epitete. Ii mangaie la inima. Conform rolului distribuit de catre societate, barbatul e stalpul in familie sau in relatie. Iar cand spunem "stalp", el considera ca e natural si firesc sa fie la fel de drept si de ferm si in pat. Iar cand "stalpul" incepe sa se indoaie, lumea lor interioara se prabuseste.


Cat de mult conteaza performanta


Performanta vine prin antrenament si prin acumulare de experiente. Vine prin constanta si capacitatea de a-ti repara greselile. Vine si din capacitatea de a recunoaste ca ceva nu merge sau pur si simplu vrei mai mult pentru a atinge o treapta superioara. Contactele sexuale trebuie sa respecte o frecventa ridicata. E o conditie de natura fiziologica care actioneaza asupra calitatii spermei. Organismul uman secreta permanent lichid seminal, lichid ce trebuie pus in miscare si eliminat din cand in cand. Trebuie sa te asiguri ca "soldateii" sunt gata de lupta intotdeauna si sunt la zi cu conditia fizica. Frecventa ejacularilor determina cresterea mobilitatii spermatozoizilor.


Mecanismul trebuie sa fie in stare perfecta de functionare


Sa trecem de partea cealalta parte a baricadei. Sa spunem ca nu prezinti nici un fel de neajuns sexual, ca "aparatul" e in stare relativ buna de functionare. Spun "relativ" pentru ca majoritatea barbatilor nu e niciodata multumita de "dotari" si practica sexuala. Oricat de bine ar fi, intotdeauna parca e loc de mai bine, nu-i asa? Parca n-ar fi stricat niste centimetri in plus. Parca ar mai fi mers macar vreo zece minute suplimentare la ultima partida de sex. Parca s-ar fi meritat sa mai rezisti un pic sa ajunga si ea la orgasm. Parca erectia nu e la fel de ferma si de indelungata precum o vrei. In domeniul acesta, suntem construiti si cumva presati sa livram performanta si de multe ori pentru ca vrem sa aparem intr-o lumina cat mai favorabila in ochii partenerului, nu de alta. Suntem dependenti de pareri pozitive din exterior. Masculul alfa trebuie sa se simta apreciat si sa i se recunoasca meritele.Consiliere telefonica la

0332.413.451


Andrei Raileanu - AGE 27 - ROMANIA

Dupa ani de cercetari in domeniul tatuajelor, suntem mandri sa iti oferim o formula unica- Profade. Ingredientele noastre sunt speciale si eficiente pentru disparitia progresiva a tatuajelor.

ACASA
DESPRE PROMEN
CUM FUNCTIONEAZA
MARTURII
COMANDA
CONTACT

Aceste suplimente NU se pot substitui unor medicamente. Constatarea efectelor acestor pastile se realizeaza intr-un orizont variabil de timp

De asemenea, aceste efecte variaza de la persoana la persoana, fiind in corelatie directa in special cu metabolismul fiecaruia

Protectia datelor personale © RAZMED PHARMA

Protectia Consumatorului

Web Design by SHEN MEDIA

Back to TOP